divendres, 20 de novembre del 2015

ACTE DE CLOENDA DEL 50è ANIVERSARI DE L'ESCOLA: ELS VIROLETS



Ahir va ser un dia especial i magnífic! L'acte de cloenda va ser un èxit. Es van viure emocions molt intenses i es va poder mostrar l'esperit de l'Escola.
Trenta-dos "virolets" van saltar a l'escenari  com a manifestació d'una de les festes amb més tradició de l'Escola. Només van ser uns minuts plens de sensacions, però feia molts dies que s'anticipaven i moltes les persones que van col·laborar en la seva preparació.
A un quarts de dues de la tarda els "virolets", que havien dinat un pèl abans van sortir de l'Escola amb autocar. Eren uns quants nens de cada classe d'EI5: Virolets, Del Bosc i Del Parc, aquells que havien manifestat el desig de participació. Durant la tarda van tenir temps de fer la descoberta de l'espai, assajar, berenar, jugar, preparar-se i finalment actuar. Moltes hores d'espera, neguit, il·lusió... amb una capacitat d'adaptació i una actitud que cal valorar.
L'experiència viscuda és tot un privilegi que segur de tots, els nens i nenes que van actuar però també els seus companys, recordaran sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.