dilluns, 9 de novembre de 2015

EL SR. DIRECTOR DE L'ESCOLA DINA AMB ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DEL PARCEls alumnes de la classe Del Parc d'EI5 van tenir divendres una visita sorpresa que els va fer molta il·lusió. El Sr. Carmona, director de l'Escola va fer l'apat amb els nens i nenes!
Va compartir tota la dinàmica d'aquesta estona que treballa tots els aspectes de l'educació i creixement dels alumnes: valors, autonomia, socialització, normes d'educació... és un treball d'adquisició de tots els hàbits.
Els Sr. Carmona va seguir el ritme de la preparació del dinar: normes, hàbits..., va escoltar el menú, va dir el poema, va menjar el primer plat en silenci i va tenir ocasió de conversar amb els nens de la seva taula.
En acabat de dinar, els nens i nenes s'acostaven a saludar-lo i explicar-li les seves coses mentre realitzaven les rutines de desprès de dinar.
Al Sr. Carmona ara se li ha girat feina perquè un cop els alumnes de les altres classes s'han assabentat de la visita a la classe Del Parc, ara tots volen convidar-lo a dinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.