divendres, 29 de gener del 2016

PREPAREM DISFRESSES






Aquesta setmana ha estat molt intensa. Però mentre es tancava el 50è aniversari, es formaven els colors, s'introduïa el ganivet, s'organitzava la campanya "Posa't la gorra"... els nens i nenes d'EI5 preparaven la seva disfressa per la festa de Carnaval.Els més petita, s'endinsaven en l'obra de Joan Miró i es disfressaran de la imatge d'aquest pintor. Els nens i nenes d'EI4, que ja pertanyen a un color, s'identificaran amb el que han triat, Finalment, els nens i nens d'EI5, partint del conte "El Monstre de Colors" de la Sra. Llenas, es disfressaran amb els colors inspirats en les emocions.
Aquest any, els tres nivells han triat un tema molt vinculat, molt proper al treball a les aules.

RECOMANEM:
Recomanem a les famílies el Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil que se celebra a Barcelona durant aquest cap de setmana.

Més informació:
El Flic és un festival d’experiències i creació literària que convida a les famílies a gaudir de la literatura i les arts, apostant per la innovació i l’experimentació en els formats culturals. El Flic promou la creació al nostre país i apropa iniciatives internacionals a les nostres terres a través del crossing art literari i posa especial atenció en incentivar l’acció literària en espais poc habituals, així com en fer-la arribar a públics amb risc d’exclusió social. 

http://flicfestival.com/que-es-el-flic/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.