divendres, 15 de desembre del 2017

CELEBRACIÓ DEL DIA DELS DRETS HUMANS



Enmig dels actes del cicle de Nadal, hi ha una celebració social que no desdiu de l’ambient que es respira. Diumenge passat, dia 10, es va celebrar el DIA DELS DRETS HUMANS, per la qual cosa durant tota la setmana a les aules d’Educació Infantil hi ha hagut activitats relacionades amb el propòsit de reflexionar sobre la situació de les persones.
La comissió Im@gine, que vetlla per mantenir els valors i les actituds de la solidaritat i el respecte, cada any ens proporciona el punt de partida de les activitats: un dels articles de la Declaració dels Drets Humans.
Enguany, la font d’inspiració serà el primer article de la declaració:
“Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i els cal mantenir-se entre ells amb esperit de fraternitat. “
A partir de la proposta, les classes Cu.cut, Picarol i El Molí treballaran el conte LA PICABARALLA de Claude Boujon i les classes Contes, Joguines, L’Estel, Virolets, Del Bosc i Del Parc , d’EI4 i EI5 ho faran sobre el conte EL RUC I LA SOMERA. A partir de l’explicació del conte s’han generat unes preguntes, una recerca d’informació i uns debats que ben segur han fet reflexionar i hauran contribuït al foment de la consciència social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.