dimarts, 24 d’abril del 2018

ACTE LITERARI DINS LA SETMANA DE SANT JORDI



La literatura sempre és un referent a l’Educació Infantil. La narració de contes i històries juntament amb les il·lustracions forma part de la vida a les aules.
Pels volts de Sant Jordi, la llegenda del cavaller i el drac representa un gran estímul per a la creació literària i plàstica i per això s’han estat realitzant contes creats pels mateixos alumnes, desvetllant la seva imaginació. Les classes Contes, Joguines i L’Estel d’EI4 han elaborat els seus contes col·lectius amb una temàtica lliure seguint el fil del  projecte de cada classe. En canvi, les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc d’EI5 s’han centrat en temes de caire científic.
I els més petits de les classes Cu.cut, Picarol i El Molí s’han encarregat de la decoració de l’entorn presentant a concurs la seva realització conjunta, especialment, del drac de Sant Jordi.
Avui, en el marc de l’exposició de llibres infantil promoguda i organitzada des de la biblioteca de l’escola s’han atorgat els premis a aquestes creacions.
L’elaboració de les obres, tant les creacions literàries com plàstiques han tingut un alt nivell i per tant totes les elaboracions han tingut premi: un llibre per a la biblioteca de l’aula.


PREMIS:
Els nens de les classes Cu-cut. Picarol i El Molí d'EI3 han presentat al concurs d'arts plàstiques un gran drac, una obra realitzada col·lectivament i que s'ha exposat en un dels espais de l'escola. Han guanyat el premi a la qualitat artística, al treball ben acabat i a la tasca d'equip.
La classe Contes d'EI4 ha presentat el conte  LA MARIETA I ELS SEUS AMICS i se li ha atorgat el premi per promoure el valor de l'amistat en la història desenvolupada.
La classe Joguines d'EI4 ha guanyat el premi a l'originalitat en les il·lustracions amb el conte ELS PIRATES TROBEN UN TRESOR.
El premi a la bona realització i a a les tècniques variades l'ha guanyat l'obra EL CONTE DEL PINTOR presentat per la classe L'Estel d'EI4.
LA PLANTA CARNÍVORA I L'OU, l'obra presentada per la classe Virolets d'EI5, ha guanyat el premi pel seu contingut científic exposat amb rigor en el desenvolupament de la història.
La classe Del Parc d'EI5, amb la seva obra EL MILLOR CIENTÍFIC s'ha endut el premi per basar el seu desenvolupament en una investigació real que han fet a l'aula i que han sabut  descriure en forma de conte.
Finalment, LA MARIA I EL BÀSQUET, obra de la classe Del Bosc d'EI5, ha guanyat el premi per les tècniques aplicades d'il·lustració i per ser a la vegada autors i en part personatges del conte.
Tots aquests contes  creats formaran part de l'exposició tota aquesta setmana i els seus creadors els podran explicar i mostrar als companys d’altres classes en els propers dies.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.