dilluns, 16 d’abril del 2018

ESCOLA FORMADORA – DONACIÓ DE SANG



Divendres passat va acabar el període de pràctiques dels alumnes de graus de magisteri. Aquests estudiants han tingut l’oportunitat de viure la realitat de l’escola i de conèixer profundament la funció de mestre. S’han implicat, han actuat, han gaudit i s’han posat a prova a si mateixos amb l’acompanyament dels mestres de les aules.
La formació prèvia és imprescindible per esdevenir un bon mestre i també per comprovar el propi convenciment sobre el camí triat.
Però aquests alumnes també han deixat empremta en l’escola i en els infants que han estat en contacte amb la seva tasca, tot ajudant a millorar i aportant propostes. El vincle amb els nens i nenes  és un valor i les estones compartides un benefici.
El pas dels estudiants queda any rere any en la memòria dels infants, dels mestres i de l’escola.






DONACIÓ DE SANG 

Els nens i nenes més petits no queden al marge de les diferents accions solidàries com ara la donació de sang que es realitzarà el proper dijous a l'escola.
Malgrat que ells no poden participar de manera activa en aquesta  iniciativa, sí que en poden conèixer l’abast, entendre bé la realitat i fins i tot animar les famílies a implicar-s’hi.
Els companys de Secundària han estat  ajudant en aquest procés de conscienciació desplaçant-se a les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets d’EI5 i explicant amb llenguatge entenedor, que s’han hagut de preparar, què representen i perquè es fan  les campanyes de donació de sang.
Una acció més per educar com a ciutadans implicats i responsables.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.