dimecres, 11 d’abril del 2018

DIFERENTS FORMES DE LA VIDA SOCIAL


La vida social és una organització que permet la implicació de cada alumne en la gestió de la dinàmica de l’escola. És tan rica i viva que pren diferents formes.
Avui presentem dos exemples molt significatius que són el rovell de l’ou d’aquesta cultura.
Aquesta setmana s’han produït dues activitats relacionades amb els càrrecs dignes de menció.
D’un costat, s’ha realitzat una nova reunió del comitè ambiental, del qual formen part els encarregats de Medi Ambient d’EI5. Durant els dos trimestres anteriors aquests alumnes, acompanyats sempre per la Sra. Mireia, mestra d’EI, s’han encarregat de fer propostes als companys de les classes d’Infantil per millorar la cura de l’entorn i fer el seguiment de les accions. També han estat aprenent a valorar els resultats per tal de començar ja l’avaluació de tota l’etapa.
A la reunió, els encarregats han de descriure la seva tasca, explicar les dificultats i els èxits que han tingut i compartir amb els companys més gras noves propostes. 
D’altra banda, una mestra d’Educació Infantil, s’ha desplaçat fins a les classes dels alumnes de primer d’ESO, encarregats de participar en el treball per ambients que es realitza tots els dijous per tal de fer una formació adequada perquè aquests alumnes coneguin bé la seva funció i se sentin ben útils i estimulats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.