dimarts, 10 d’abril del 2018

NATACIÓ - EI3 - REUNIÓ EI5 ESTADES



Avui els més petits de les classes El Molí i Picarol han fet la seva primera sessió de natació. Demà ho faran els de Cu-cut. Si l’objectiu era gaudir a l’aigua, aquest ha estat completament assolit. A poc a poc s’han anat vencent les reticències dels infants que sentien més respecte pel medi i els que mostraven més seguretat en ell.
L’activitat al vestidor ja ha estat tota una aventura: material nou, espai nou, accions noves.
I amb un ambient molt màgic i imaginatiu i amb els seus mestres a l’aigua, o bé observant-los des de fora, els nens i nenes han estrenat aquesta activitat. Els elements emprats han estat un recurs clau i el vincle amb els seus referents imprescindibles.
Alguns ja n’han tingut prou amb l’estona destinada a la sessió i altres s’han quedat amb ganes de més.
Sigui com sigui, tots han acabat contents de compartir aquesta vivència i tot eren somriures.
Avui especialment, els infants han dinat amb molta gana i han fet una bona migdiada!







REUNIÓ EI5 ESTADES 


Aviat els alumnes d’EI5 viuran una experiència única i especial: la seva primera estada de dos dies i una nit en un mas de Torrelles de Llobregat.
Amb la finalitat d'aconseguir transmetre la màxima informació, font de seguretat i tranquil·litat, ahir es va realitzar una reunió de pares on es van poder explicar tots els detalls de l’estada, tant pel que fa a l’organització com als objectius, així com la manera de treballar aquells aspectes emocionals, personals i socials que seran prioritaris.
Les circumstàncies i característiques de cada nen i nena les hauran de compartir de manera individual els pares amb la mestra per tal de donar resposta a les necessitats de cadascun, però informar sobre la preparació prèvia, i també de la dinàmica i l’organització durant l’estada, és imprescindible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.