divendres, 5 d’abril del 2019

5ª CAMA DE LA VELLA QUARESMA


La Vella Quaresma va perdent una a una les seves cames mentre va guanyant, setmana rere setmana, l’afecte i l’admiració dels infants.

Aquest personatge que a poc a poc va esdevenint cada vegada més entranyable i tendre, amb els seus relats té la intenció de potenciar i enriquir el llenguatge oral i incidir en els valors i el pensament ètic.

Avui, lligant la narració amb el projecte que es treballa a cada classe: FEM D’ARTISTES, ha explicat la història d’un escultor que, cooperant amb un amic, aconsegueix que tots dos superin els seus reptes i transformin els fracassos en èxits.

De cop, ha fet la seva entrada a la sala la germana de la Vella Quaresma que ha volgut valorar i expressar la  satisfacció de tots per l’esforç i l’actitud de l'Aina de la classe Virolets i l'Olívia de la classe Contes. Amb emoció i davant de la mirada dels companys, tots dos han pogut treure la cinquena cama al personatge.

Per acabar, en nom de la Vella Quaresma i en Mus, la seva germana ha volgut obsequiar els infants amb una sorpresa que ha qualificat de divertida. Ha anunciat que un dia de la setmana que ve, els infants hauran de canviar de classe a l’hora de dinar! Quin embolic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.