dimarts, 9 d’abril del 2019

PREPARANT EL LLIBRE PEL CONCURS LITERARI



Els infants de l’etapa d’Educació Infantil també participen al concurs literari que s’organitza per sant Jordi, iniciant-se així en la implicació d'esdeveniments culturals.

Els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, ho fan amb la realització de creacions plàstiques relacionades amb la llegenda de Sant Jordi.

En canvi, els nens i nenes de les classes Contes, Joguines i L’Estel d’EI4 i Virolets, Del Bosc i Del Parc d’EI5 ja són capaços de crear el seu propi conte inventat en cooperació.

Per motivar el punt de partida, fan una sessió a la Biblioteca on, a partir del relat d’un conte, s’estimula la imaginació i la il·lusió per crear la pròpia obra literària. A partir d’aquí faran diferents dinàmiques, sempre treballant en grup heterogeni per anar desenvolupant el fil de la història, fer-ne les il·lustracions i editar-la.

El resultat final es presentarà al concurs literari de Sant Jordi, en les categories Educació Infantil 4 i Educació Infantil 5 i un cop el jurat hagi deliberat, s’atorgaran els diferents premis

Tot plegat representarà pels alumnes la integració en propostes culturals de l’Escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.