divendres, 31 de maig del 2019

DIA DE LA DANSA


La dansa és l’art de dansar. És una forma d’expressió artística, a través del cos i de les emocions, estimulada per la música.
Els beneficis de la dansa recauen directament en la vida dels nens i nenes i el seu aprenentatge. Repercuteix en la sensibilitat i les emocions, en la relació, en la salut física i mental, en la construcció de l’aprenentatge i en el pensament lliure i estètic.
En l’entorn de l’infant, la presència de la dansa és imprescindible. De ben petits, els nens i nenes poden interpretar ritmes senzills. Amb els passos adequats potencien l’equilibri, el control postural, la coordinació o la memòria simultàniament. Tanmateix, hi ha evidències que demostren que des de les edats més primerenques, les persones vibren davant de bones interpretacions de ballarins i ballarines.
Per tant, és convenient posar de rellevància aquesta disciplina i dedicar-li l’atenció de manera sensible i estimulant.
Ahir els alumnes de les etapes de secundària van oferir diverses mostres de dansa que van encuriosir i emocionar tothom. Una bona oportunitat d’aprenentatge en què la resposta dels més petits va ser immediata i plena d’emoció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.