dilluns, 13 de maig del 2019

PREPARACIÓ DE L’ESTADA A CAN MAS


Falten un parell de dies per l’arribada d’una de les vivències més excitants del curs pels nens i nenes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc. Tots esperen amb il·lusió l’estada de dos dies a Can Mas,  i ja fa dies que es preparen per viure-la amb emoció.
Però també es respira certa reserva, una sensació de respecte i inseguretat produït per allò que es desconeix. Per això, cal fer un exhaustiu treball d’anticipació per identificar els dubtes, donar-hi resposta i aprendre a gestionar les possibles dificultats.

A les aules, i amb l’ajuda de les famílies que ho faran a casa, es treballa l’organització i l’autonomia. Es prepara l’activitat i la dinàmica i, sobretot, es parla i es comparteixen sentiments, dubtes o emocions.

D’altra banda, es fomenten les relacions entre els alumnes de les tres classes per tal que aquesta oportunitat d’adquirir recursos i estratègies socials s’aprofiti el màxim possible. Aquests dies, els alumnes es barregen entre ells en diferents espais educatius: en el joc lliure al jardí, al menjador, a les aules i en diferents dinàmiques. L’objectiu principal és enfortir els vincles entre tots els companys. Ben segur que tot aquest treball repercutirà en l’èxit de l’experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.