dilluns, 6 de maig del 2019

ESTRENANT NOUS PROJECTES


Durant aquests dies, a les aules hi ha una activitat molt estimulant. A cada una de les classes s’està iniciant un nou projecte que s’anirà desenvolupant, durant unes setmanes, fins arribar a un resultat final que donarà resposta a les preguntes generades d’una manera científica.

El punt de partida de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí és el conte d’ ELS TRES PORQUETS. Per resoldre les incògnites i ampliar coneixements realitzaran diferents activitats i, aviat, visitaran una granja.

Els alumnes d’EI4 de les classes Contes, Joguines i L’Estel, a partir de la sortida a Can Coll que han de fer demà mateix, podran estirar el fil del tema d’un nou projecte i plantejar els interessos que sorgiran.

Pels alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc d’EI5, el projecte ha d’estimular encara més el procés d’aprenentatge i el moment evolutiu que viu cada infant, que en aquest moment és molt intens, al mateix temps que desencadenarà una activitat que  ja pot ser molt complexa de treball cooperatiu. El circ és l’origen i el tema d’aquest projecte comú a les tres classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.