dijous, 17 de desembre del 2020

DONEM DE MENJAR EL TIÓ!




Com molt probablement ja sabran, el passat dijous 10 de desembre el Tió va arribar a les aules d’infantil amb la intenció d’acompanyar-nos durant les últimes setmanes del curs. D’ençà que va arribar, totes les nenes i els nens d’infantil s’han encarregat d’anar deixant menjar a un Tió que pel matí només deixava les pells de les mandarines i petits bocins de bastonets.

Durant tota la setmana, els alumnes d’infantil s’han encarregat de mantenir el Tió ben calent. Li hem baixat mandarines i bastonets, hem escoltat, a la vora del Tió, els contes que han preparat els nostres estimats avis i àvies (o fins i tot besavis i besàvies en algun cas!), hem baixat a l’aula de música per classes a cantar-li cançons i també li hem recitat poemes!

Després d’una setmana plena d’esdeveniments de Nadal, avui hem celebrat per nivells una Festa del Tió que ha estat tot un èxit absolut. A l’entrada de demà podran veure totes les imatges d’una celebració que ha estat vibrant i màgica! Ara per ara, compartim fotografies d’alguns dels moments al voltant del Tió d'aquesta setmana. 

Aprofitem per agrair de tot cor la col·laboració de totes les famílies implicades en els contes que han explicat alguns avis i àvies de l’escola.  Ha estat molt i molt especial per tot l’equip poder comptar amb la seva col·laboració. 


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.