dijous, 3 de desembre del 2020

LA MÚSICA A L'ETAPA D'INFANTIL 



La música està present a totes les aules i els nens conviuen amb ella. És l'eix principal de moltes tradicions, actes i esdeveniments de diversa naturalesa. Activitats complexes i senzilles es desenvolupen amb música per aconseguir l'objectiu amb la seva ajuda.

S’apropa el Nadal i l’arribada dels actes més emotius del curs. Els alumnes estan preparant el repertori musical de Nadal per poder fer una cantada el 15 i 16 de desembre, dies que s’inaugura el pessebre d’Infantil.

La Sra. Anna Borbonet, mestra de música,  és un referent molt important per a tots els nens i nenes que l'estimen, la respecten  i la valoren. És l'ànima de molts esdeveniments i situacions que succeeixen a l'Escola.

A les sessions musicals es treballa l’expressió corporal, la memòria, el ritme, la melodia i les qualitats so, entre d’altres.

A poc a poc, els nens i nenes es van sensibilitzant cap a aquesta art, van adquirint el sentit musical i van estimant la música fins que es esdevé imprescindible en el seu dia a dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.