divendres, 4 de desembre del 2020

 CELEBREM LA FESTA DE SANT NICOLAU!



Demà dissabte 5 de desembre se celebra la diada de Sant Nicolau. Sant Nicolau és, amb o sense situació de pandèmia, una de les festes més emblemàtiques del nostre projecte. Es tracta d’un esdeveniment que a l’escola celebrem des de fa molts i molts anys. Malgrat que el dia de Sant Nicolau d’enguany també ha estat una mica diferent, tots els alumnes de l’etapa 1 han realitzat activitats que volem compartir amb vostès.

La nostra celebració de Sant Nicolau comença amb uns follets menuts i entremaliats que tot saltant s’encarreguen de fer somriure a tothom que els veu ballar. Felicitem de tot cor a totes les nenes i els nens d’EI5 perquè van fer una feina fantàstica!

Al Cicle 2 de la nostra etapa, la classe Sant Nicolau va iniciar la jornada obrint “la Portalada” i donant la benvinguda a una celebració que cada any entomem amb la mateixa il·lusió. Abrigats fins a les orelles van cantar i ballar d’allò més bé tot inaugurant un Sant Nicolau sense precedents!

Sant Nicolau no seria el mateix sense la interpretació de la llegenda del “Miracle”. Ja fos actuant o cantant, tots els alumnes d’EP2 van col·laborar en una obra de teatre mítica del nostre projecte.

Les classes d’EP1 també van participar
al llarg d’aquesta celebració. Ells van ser els encarregats de cantar i interpretar “El Pont d’Aragó”, una peça musical també simbòlica d’aquesta festivitat.

Per tancar una setmana carregada d’esdeveniments representatius del nostre projecte, els alumnes de 1r de Batxillerat, durant el dia d’avui, han realitzat intervencions a totes les aules, d’infantil fins a primària. Agraïm també la seva capacitat d’adaptació en un any tan complicat!

Marxem de cap de setmana llarg amb la sensació d’haver aprofitat al màxim les dues darreres setmanes. De moment, acomiadem Sant Nicolau fins l’any que ve. Els demanem disculpes si troben a faltar més fotos a l’entrada d’avui. No voldríem espatllar les sorpreses de Sant Nicolau que estem preparant amb molta il·lusió.


Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.