dilluns, 24 de febrer del 2014

ARRIBADA D'EN CARNESTOLTES









Aquesta tarda, tots hem participar de l'arribada d'en Carnestoltes. Ens hem reunit i hem vist una pel·lícula on ell mateix ens explicava d'on ha vingut. Després, l'hem trobat al jardí carregat de disbauxa i gresca. Així que ens hi hem apuntat també i hem ballat i cantat ben contents i alegres.  Ha vingut acompanyat dels seus amics que ens faran una visita cada dia. Nosaltres els haurem d'esperar seguint les seves consignes tal i com explica la pel·lícula.Fins que... divendres farem una GRAN FESTA DE DISFRESSES que servirà de comiat.
Atenció! ens ha dit. Demà hem de venir tots a punt de fer content el PALLASSO, el millor amic d'en Carnestoltes. Així és que hem de portar algun element de la seva disfressa: un llaç, un nas, un barret, un vestit de colors, la cara pintada... qualsevol cosa val, o totes juntes.
Tot plegat per fer gresca de la bona tota la setmana!!!

Així que... nens i nenes demà hem de portar posat algun element de la seva disfressa: un llaç, un nas, un barret, un vestit de colors, la cara pintada... qualsevol cosa val, o totes juntes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.