divendres, 7 de febrer de 2014

VIDA SOCIAL. SETMANA DE FORMACIÓS'ha iniciat el segon semestre d'actuació de la Vida Social i els nois i noies de Secundària tenen una nova activitat.
Aquesta setmana l'hem dedicat a la formació d'aquests nois i noies i cada un d'ells s'ha reunit amb els mestres responsables per preparar la seva tasca.
Per grups, ens hem reunit amb els nois i noies que faran de "professors" en els tallers de ciència amb la presència del Cap de Departament, que col·labora amb aquesta tasca. També hem fet unes xerrades amb els alumnes que seran els mainaders en anglès, que s'hauran d'implicar en aquesta proposta que ens motiva a tots moltíssim. Ara tenen ja unes tasques concretes assignades i uns referents que els han d'assessorar i recolzar.
La setmana vinent ja actuaran amb normalitat, cadascú en la seva activitat.
A l'Escola valorem especialment aquesta interacció, aquesta connexió i implicació de nens i nenes, nois i noies de diferents edats. Comprovem cada dia, tant els alumnes com els mestres, que aquesta dinàmica té un valor afegit de gran nivell  que ens aporta molta riquesa personal i social, a l'hora que ens ajuda a progressar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.