dimarts, 11 de febrer del 2014

COMENÇA EL SEGON PERÍODE DE VIDA SOCIAL

Inici 2n semestre VS

Després d'una setmana de formació, comença un nou període d'actuació dels alumnes de Secundària en el marc de la Vida Social de l'Escola. La incidència d'aquests nois i noies a l'Educació Infantil es realitza en dos àmbits. Per un costat en la implicació dels alumnes grans a les hores de dinar i berenar fent de mainaders,  tot aportant  un valor afegit en anglès, i per l'altre, en els tallers de Ciència.
En aquestes imatges es veu els nois i noies de tercer d'Eso fent de mainaders a l'hora de dinar. Ells tenen la responsabilitat d'aconmpanyar els companys més petits en aquesta estona, però també tenen unes tasques concretes que fan referència a la presència de la llengua anglesa.
Han de dir el menú, dir una norma consensuada, és a dir, un bon hàbit de menjador, han d'anomenar les rutines que s'han de fer en acabar i hauran d'organitzar una activitat amb un petit grup un cop s'hagi enllestit l'àpat. I tot això en anglès.
A més de la formació que van rebre la setmana passada, tant els professors d'anglès i com els tutors fan un seguiment d'aquests alumnes grans amb unes graelles i uns registres que gestionen ells i les tutores d'Educació Infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.