dijous, 21 d’abril del 2016

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE LLIBRES. LLIURAMENT DELS PREMIS SANT JORDI 2016

En el marc dels actes de Sant Jordi, avui ha quedat inaugurada l'exposició de llibres per Educació Infantil que formaran part a la biblioteca de les aules un cop acabada la setmana. La part més important de l'acte s'ha dedicat a lliurar els premis dels concursos organitzats per celebrar aquestes dates tan importants: un llibre per a la classe. 
Els nens de les classes Cu-cut. Picarol i El Molí d'EI3 han presentat al concurs d'arts plàstiques un gran drac, una obra realitzada col·lectivament i que s'ha exposat en un dels espais de l'Escola. Han guanyat el premi a la qualitat artística, al treball ben acabat i a la tasca d'equip.
Els alumnes de les classes Joguines, Contes i L'Estel d'EI4 i els de les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc d'EI5 han presentat la seva creació col·lectiva, un conte inventat, al concurs literari.
La classe Contes ha presentat el conte EL DINOSAURE I ELS SEUS AMICS, i se li ha atorgat el premi per promoure el valor de l'amistat en la història desenvolupada.
La classe L'Estel ha guanyat el premi a la originalitat en les il·lustracions amb el conte LES AVENTURES DEL RATOLÍ.
El premi a la bona realització i a la solidesa de l'argument l'ha guanyat el conte EN SAM, EL PEIX I LA CAIXA FORTA, presentat per la classe Joguines.
BUSCANT L'ILLA DE GROENLÀNDIA, l'obra presentada per la classe Virolets, ha guanyat el premi pel seu contingut científic exposat amb rigor en el desenvolupament de la història.
La classe Del Parc, amb la seva obra LES GERMANES INVESTIGUEN ELS CARGOLS s'ha endut el premi per basar el seu desenvolupament en una investigació real que han fet a l'aula i que han sabut  descriure en forma de conte.
Finalment, L'ÀLEX I LA CLARA SÓN A LA PANXA, obra de la classe Del Bosc, ha guanyat el premi per les variades tècniques d'il·lustració i per ser a la vegada autors i en part personatges del conte.
Aquest any però, l'acte ha comptat amb una part molt especial: en Paul, alumne de la classe Dels Parc, ha llegit a tots els companys el seu conte inventat  EL CASTELL DE LA BRUIXA  que descriu les aventures d'una princesa, un cavaller i una bruixa.
Tots aquests contes  creats formaran part de l'exposició tota aquesta setmana.
Lliurament de premis Sant Jordi EI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.