dijous, 24 de gener del 2019

TRIA DE COLORS


Pertànyer a un color és un dels fets més significatius i importants de l’Escola. Ser del Blau, del Verd o del Blanc fomenta valors com el de pertinença, el de cohesió de grup, el d’ajuda i col·laboració o el de l’acceptació de la diferència. “Fer pinya” és una de les realitats més rellevants que es viuen quan es té un Color.
Així mateix, ser d’un Color ajuda en l’adquisició d’estratègies de cooperació i habilitats socials i d’aprenentatge o treball en grup.
Des de l’inici dels trimestre, els alumnes d’EI4 de les classes Contes, Joguines i l’Estel han estat fent activitats per preparar-se per fer la tria del Color.
Amb exercicis senzills han practicat la presa de decisions, han après a cedir, a defensar, a argumentar, a debatre i a repartir-se tasques, per exemple, per iniciar-se en la dinàmica del treball en equip.
També han conegut la història de l’Escola, remuntant-se a les arrels i coneixent-ne els orígens. Ara, un cop preparats per integrar-se a un color, han fet la tria i amb orgull i entusiasme han anunciat als companys d’EI amb la seva bandera, de quin color són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.