divendres, 8 de març del 2019

1ª CAMA VELLA QUARESMA




La Vella Quaresma ha volgut que nens i nenes es trobessin a prop seu per treure-li la cama que correspon a la primera setmana de la seva presència.

Però més enllà d’aquest significat relacionat amb el temps que passa, la tradició ens permet incidir en referències culturals i, per tant, en la formació i l'aprenentatge. Justament, la Vella ha explicat als nens que en tants anys com fa que es passeja pel món, ha conegut un seguit de personatges del tot interessants. Ha promès als nens que cada divendres els explicarà la història d’algun dels seus amics.

Imprescindible avui, dia 8 de març que la Vella fes referència a una dona cèlebre que es va obrir pas al món malgrat les dificultats. Ha parlat de la seva amiga Frida Kahlo, i ha comentat que moltes de les dones que coneix s’han hagut d’esforçar molt per créixer en la seva trajectòria i lluitar per aconseguir els seus objectius. Així mateix, la Vella ha deixat als alumnes un conte que fa referència a aquests valors per tal que s’expliqui a classe i els ha recomanat que en parlin entre tots i opinin i debatin sobre el que es relata.
Finalment la Vella ha volgut que en Dylan de la classe Del Bosc fos l'encarregat de treure-li la cama per l'esforç que està fent cada dia.

Realment, una activitat ben significativa dotada de valors i tradició.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.