divendres, 15 de març del 2019

2ª CAMA DE LA VELLA QUARESMA – SORTIDA DE LA CLASSE DEL BOSC A LA BIBLIOTECA




Com cada divendres, emocionats i expectants els alumnes d’Educació infantil s’han reunit als peus de la Vella per escoltar el seu missatge, rebre una sorpresa segura i, sobretot, saber qui és el nen o nena que ha triat el personatge com a protagonista per treure-li la cama.

Darrere el ritual s’amaga un treball de valors i coneixement que tindrà un impacte positiu en la seva la formació.

En aquesta ocasió, la Vella ha volgut vincular la seva informació a l’esport ja que la setmana que ve la natació serà l’activitat més destacada i per això ha explicat la història del seu amic

Després d’escoltar el conte, ha arribat el moment més esperat. Avui la Vella Quaresma ha volgut que en Jan de la classe Joguines, s’encarregués de treure la cama de la Vella.

-          S’ho mereix! – ha dit la Vella.

I per acabar, en Mus, el gat negre,  i la seva mestressa han obsequiat els nens amb una sorpresa molt llaminera: un dia de la setmana que ve hi haurà un BERENAR ESPECIAL!  I també... tot de joguines de jardí!


SORTIDA DE LA CLASSE DEL BOSC A LA BIBLIOTECA – 15-3-19



La classe Del Bosc ha estat el primer grup d’EI5 que ha sortit a fer una visita a la Biblioteca Municipal Pare Miquel d’Esplugues per conèixer, de ben a prop, les oportunitats que es presenten quan s’exerceix el rol d’usuari de la Biblioteca.

Els infants han gaudit escoltant la narració d’un conte per part d’una professional,  cosa que fomenta el gust i l’interès per les històries a més d’haver-se integrat en un entorn ple d’estímuls culturals i intel·lectuals.

Aquesta sortida reforça l’assoliment dels objectius de la Biblioteca, sostinguts en tres grans eixos: el gust per la lectura, la recerca d’informació i la construcció del coneixement i el rol de l’usuari. 

Des de ben petits, la Biblioteca, tant la de l’aula com la de l’Escola,  forma part de la dinàmica dels nens i nenes i ara és el moment de veure la realitat fora de l’entorn proper.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.