divendres, 22 de març del 2019

3ª CAMA DE LA VELLA QUARESMA - SORTIDA A LA BIBLIOTECA, CLASSE DEL PARC




Ha tornat la Vella Quaresma a demanar que els infants s’apleguin per treure-li una cama. En aquesta ocasió, el seu missatge ha estat relacionat amb l’art i ha explicat la història d’un amic seu imaginari, un artista pintor que s’inspirava en el realisme.

Coneixedora com és del treball que els alumnes fan a les aules, la Vella Quaresma, acompanyada del seu gat invisible, ha recomanat als alumnes que gaudissin plenament de l’art.

Després de fer algunes recomanacions pràctiques per la bona convivència entre els nens i nenes, ha arribat el primer moment emocionant: la Vella Quaresma ha cridat a en Pol de la classe El Molí que ha estat mereixedor de l’honor de treure-li la tercera cama pel seu esforç. La Vella ha dit que la classe El Molí sap recollir molt bé les joguines del jardí!

Finalment, ha arribat la sorpresa que tots esperaven. Aquesta setmana ha estat un obsequi dels més valorats pels infants: contes que engrandiran la Biblioteca d’aula.  La Vella Quaresma també vol contribuir al foment de la lectura!

Imatges

LA VELLA QUARESMA PROMOU LA NATACIÓ
 

Aquesta setmana, els nens i les nenes d'EI5 han participat en unes activitats dinàmiques i de moviment a l’hora de natació, per recomanació de la setmana passada de la Vella Quaresma. Més endavant ho faran els nens i nenes d'EI4. A les imatges es veuen els infants en plena realització de les activitats.

Més informació a la pàgina principal de la web.



SORTIDA DE LA CLASSE DEL PARC A LA BIBLIOTECA PARE MIQUEL D’ESPLUGUES


Avui ha estat el torn de la classe Del Parc qui ha anat a visitar la Biblioteca  Municipal Pare Miquel d’Esplugues. Els infants han gaudit de la narració d’un conte, han fet recerca de la informació necessària per desenvolupar el seu projecte de treball, han pogut compartir la lectura d’imatges de diversos llibres i, en definitiva, s’han iniciat com usuaris.

Tot és poc per estimular la lectura i el coneixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.