dimecres, 28 d’octubre del 2020

 FEM PANELLETS!


Durant la setmana de la Castanyada, una de les activitats més especials i esperades és l’elaboració dels panellets a l’etapa d’infantil. Es tracta d’una estona carregada d’olors, textures i gustos que omplen de dolçor les aules d’Infantil. Envoltats d’elements de tardor i plens d’il·lusió, els alumnes aprofiten per experimentar i fins i tot tastar per primera vegada els ingredients que utilitzen per a les seves respectives receptes.

Ahir dimarts van començar les classes Contes, Joguines i Cu-cut. Avui ha estat el torn de Picarol, El Molí, l’Estel, Virolets i Del Bosc. Finalment, demà dijous tancaran l’activitat dels panellets la classe del Del Parc.

Fer panellets a l’escola requereix l’ajuda i la col·laboració de part del personal de l’Escola. El Sr. Paco i la resta de personal de cuina prepara, primerament, tots els ingredients i estris que els alumnes necessitaran per dur a terme l’activitat. Un cop acabats, a la cuina ens tornen a ajudar per coure tots els panellets.

Tot i que avui molts d’elles i ells ja s’han llepat els dits de valent, divendres tancarem la setmana de la Castanyada amb el tastet dels panellets que, a més a més, es podran emportar a casa i compartir amb les famílies.


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.