dimarts, 13 d’octubre del 2020


LA TARDOR 


Les temperatures baixen, els colors de l'entorn canvien, els dies són cada dia una mica més curts, venim més abrigats a l'Escola... La tardor ja és aquí i ha arribat a l'Escola amb una pila d'activitats i continguts propis d'aquesta bonica època de l'any. Des de ja fa uns dies, els alumnes d'Infantil han començat a treballar els elements de la tardor mitjançant activitats de tota mena proposades per l'equip de mestres.


De cop i volta, les aules han canviat de color i ara són plenes d'elements de la tardor. Moltes nenes i nens d'Infantil, a més a més, han arreplegat fulles seques de tots colors, castanyes, moniatos o carbasses, entre molts d'altres. Tanmateix, l'observació activa i directa del nostre entorn permet a tot l'equip treballar la contextualització de les diferents intervencions programades. Plantejar situacions inicials properes pels alumnes és clau per afavorir el bon funcionament de les mateixes i, alhora, garantir un alt grau de significativitat.


L'arribada de la tardor és present a tots els racons d'Infantil i s'aprofita per continuar treballant transversalment molts aspectes diferents de l'aprenentatge. Des de l'expressió artística, fins al treball de traç, les activitats proposades ajuden als alumnes a seguir creixent cada dia tot sent conscients de l'entorn en el qual creixen.

A continuació, compartim algunes de les activitats realitzades durant aquests dies a l'Escola. Quina oportunitat més bonica poder aprendre a partir de l'entorn!


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.