divendres, 2 d’octubre del 2020

NATACIÓ A EDUCACIÓ INFANTIL 4!


El passat divendres 25 de setembre va ser un dia d'allò més especial pels alumnes d'Educació Infantil 4. Per primera vegada d'ençà que són a l'Escola van fer l'activitat de piscina amb normalitat! La primera setmana de curs, les classes Contes, Joguines i l'Estel van conèixer l'espai de la piscina tot recordant aquells aspectes lectius que envolten l'activitat de natació però divendres, per , van gaudir molt d'una estona dins de l'aigua.

Tot i que les dinàmiques a l'aigua són les protagonistes de les sessions de piscina a l'Escola, cal destacar també tota la feina prèvia i posterior que els infants realitzen durant l'hora de natació. D'alguna manera, l'hora de piscina comença al vestidor on les nenes i els nens treballen de manera dolça i relaxada hàbits d'ordre, higiene i organització.

Un cop dins l'aigua, especialment aquest any que els alumnes d'Infantil 4 s'estrenen a la piscina, l'equip i el Projecte donen molta importància a l'acompanyament emocional i individualitzat. L'objectiu més important de les sessions és transmetre la seguretat que progressivament els permetrà gaudir d'un medi que a alguns encara els desperta certa angoixa. El caràcter proper de l'equip i l'establiment d'objectius individualitzats durant aquestes primeres sessions seran, sense cap mena de dubte, la millor manera d'aconseguir els objectius establerts per aquest curs 2020-21 ple de reptes.


Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.