divendres, 16 de gener del 2015

DUES PROPOSTES MÉS PER ESTIMULAR L'APRENENTATGE DE LA LLENGUA ANGLESA

La influència que els referents diversos poden fer per estimular l'aprenentatge de la llengua té un valor afegit. A l'Escola es potencia la interacció dels alumnes de diferents edats. En l'activitat Going to the pool, que forma part de les tasques de Vida Social, els nois i noies de 4t d'ESO  tenen oportutnitat de practicar l'anglès tot parlant amb els companys més petits a l'hora de natació, la qual cosa és un benefici per a tots: mentre els grans practiquen dicció i vocabulari, els petits en van aprenent.
La Sra. Olivia comparteix aquesta estona per tal d'assessorar els nois i noies en aquesta tasca.
D'altra banda, dues de les persones de l'equip d'Educació Infantil que fan sobretot el seu suport a les classes de EI3: la Sra. Blanca i la Sra. Olivia també incideixen a les classes de EI4 i EI5 tot parlant en anglès. Així, en les rutines, els moments de joc lliure, el descans, l'hora del dinar... els alumnes també estan exposats a aquesta llengua.
En les imatges es veuen els nens i nenes de les classes Contes i Joguines en la seva sessió de natació o en el vestidor, acompanyats per els seus companys de de classes Espriu i Darwin, de 4t. d'ESO introduint el vocabulari i les expressions més bàsiques en anglès.
També es mostra les imatges de la Sra. Olívia, una de les persones referets dels nens i les nenes, intervenint a la classe El Molí d'EI3 i en el vestidor de natació amb la classe Joguines.
Imatges Going to the pool
Imatges rutines i activitats del dia a dia en anglès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.