dilluns, 12 de gener del 2015

PREPARACIÓ DELS TALLERS DE CIÈNCIA

El projecte de ciència a l'Educació Infantil té una incidència constant a l'Escola. Per una banda, es recullen tots els estímuls que sorgeixen en la dinàmica de la classe, per l'altra es sistematitzen uns tallers que durant tot l'any es porten a terme assistits pels "professors" o nois i noies de Secundària i Batxillerat, en el marc de la Vida Social.
Durant el primer trimestre, els tallers es van dedicar a l'hort urbà d'Educació Infantil que ara ja està enllestit i que requereix un seguiment i manteniment que van fent totes les classes.
En aquest segon trimestre els tallers tindran dues orientacions: per una part es vincularan amb les activitats del 50è aniversari i per l'altra es dedicaran a l'espai, al volum i a la construcció.
En aquesta imatge es veu la preparació amb els "professors" del primer taller que tindrà lloc la setmana vinent: LA HISTÒRIA EM SONA. 50 ANYS DE SONS.
L'activitat consistirà en fer una recerca de sons de l'Escola i comparar-los amb sons susceptibles de sentir-se en l'entorn de l'Escola del Mar. Serà un taller sensorial amb l'objectiu de saber reconèixer, dicriminar i associar sons.
Avui se'ls ha lliurat als nois que fan de "professors" tot el material i documentació necessària i han fet un treball de camp per l'Escola per tal d'anticipar-se als sons que podran trobar els nens i nenes més petits.
D'altra banda, serà la primera vegada que els nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Moli de EI3 es barregin amb els seus companys de EI4 i EI5. Fins ara, havien fet els tallers de manera independent per afavorir el procés d'adaptació a l'Escola. Ara ja estan preparats per assumir aquest petit repte.
Per informació i seguiment de les activitats del 50è aniversari seguir aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.