dimecres, 18 de febrer de 2015

ARRIBADA DEL RETRAT DE LA VELLA QUARESMA... i en Mus

EN MUS


Finalment avui la Vella Quaresma  ha enviat el seu retrat. També ha vingut en Mus... però ningú no l'ha vist. Ell serà qui explicarà a la Vella tot el que passi a l'Escola.
La Vella demana que els nens i nenes siguin bons companys, que treballin molt i que estiguin contents. Ha enviat una llarga carta que ho explica i també diu que estarà atenta a tot allò que en Mus li expliqui. Caldrà doncs fer un esforç per millorar!
Les mestres han acabat l'obra d'art afegint les cames que els nens i nenes han fet i ara ha quedat preciós!
Cada setmana tothom s'aplegarà al voltant del quadre i es rebran notícies de la Vella Quaresma i potser... alguna sorpresa!

CARTA DE LA VELLA QUARESMA ALS NENS I NENES:


Hola nens i nenes!
Aquest quadre és el meu retrat.
Avui heu de posar les cames sota d’aquest quadre. Així serviran per comptar les setmanes que estaré amb vosaltres. Però sabeu que no us he enviat només el quadre, per aquí, sense que el vegi ningú hi ha el meu gat, en Mus, que m’ajudarà a fer la meva feina.
Tinc una feina molt important: Ajudar als nens i nenes a ser millors, a fer-ho molt bé. Els ajudo a ser treballadors, a estimar, a estar contents, a esforçar-se.
Per això, ara que esteu al meu voltant, m’agradaria que ho féssiu molt bé. Això vol dir que heu de seure molt bé, estar molt tranquils i escoltar. Ja sabeu que no sóc aquí amb vosaltres però us veig, i m’agrada veure que tots ho sabeu fer molt bé. En Mus us veu! Està amagat en alguna banda i ho veu tot. Quan és de nit, ve cap a casa meva i m’ho explica tot.
Sabeu com la faig la meva feina?  Sabeu com ajudo als nens i nenes a fer-ho millor?  Doncs cada divendres escric una carta i faig que la portin a l’Escola. Li he demanat a la Dori que deixi  la carta al costat d’aquest retrat. Llavors vosaltres haureu de venir aquí a la vora, em traureu una cama i escoltareu el missatge de la carta. En el missatge us demanaré una cosa cada setmana. Una cosa que haureu de fer. Durant tota la setmana haureu de fer allò que us he demanat i així, amb l’esforç de fer-ho  us fareu molt grans i jo estaré contenta.
Aquesta setmana us demano aquest esforç:
NO PODEM FER ENFADAR ALS COMPANYS!!! MAI. MAI. Si tota la setmana practiquem aquest esforç, segur que ho aprendrem a fer i no ens costarà.
D’acord? Les vostres mestres us ajudaran a intentar-ho i us aniran recordant que no heu de molestar. Segur que ho aconseguirem. En Mus us vigila i m’ho explica tot.
Divendres, quan vingueu a treure’m una cama si en Mus m’ha dit que ho heu fet bé, tindreu una sorpresa!
Apa adéu!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.