dilluns, 2 de febrer del 2015

VIDA SOCIAL. INICI NOU PERÍODE D'ACTUACIÓ




Aquesta setmana els nois i noies de Secundària inicien el seu període d'actuació: Tallers de ciència, racons, "going to the pool" i mainaders comencen de nou la seva dinàmica.
Avui els nois i noies dels tallers de ciència de dilluns s'han reunit amb una de les tutores per planificar el trimestre. Si el trimestre passat la ciència es va dedicar a l'hort, aquest trimestre es dedicarà al volum i l'espai, és a dir, la geometria. Tots els tallers utilitzaran un material de construcció: Kaplan, pensat per treballar els aspectes esmentats, desvetllar la imaginació i la creativitat i resoldre problemes d'estratègia.
Els nens i nenes d'EI3, que fins ara feien els tallers de foma independent, començaran a compartir les activitats amb els companys d'EI4 i EI5, per això els nous "professors" han anat a apresentar-se a la classe Cu-cut.
Els tallers d'aquest trimestre finalitzaran amb un taller obert als pares que s'organitzarà a finals d'abril, d'aquesta manera, les famílies podran veure en directe una de les activitats habituals dels seus fills i filles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.