dilluns, 23 de febrer del 2015

ELS CONTES



 
El llenguatge oral és un dels pilars bàsics de l'Educació Infantil. És imprescindible que els contes siguin presents en la dinàmica de les aules i l'interès per les històries que mostren els nens i les nenes ho fa encara més necessari.
Contes inventats, contes tradicionals, contes encadenats, de diferents cultures i països... històries de tota mena diàriament s'expliquen a les classes.
Però a banda d'aquestes narracions que els nens i nenes s'acostumen a sentir, és convenient seleccionar un conte cada trimestre per tal de treballar tots els registres i tots els aspectes dels llenguatge. Explicat, llegit o representat, diferents versions, diferents finals, diferents personatges, diàlegs, representacions plàstiques... són diferents exercicis que permetran consolidar el llenguatge i treballar la imaginació i la creativitat.
Divendres passat, els nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí, van assistir a una representació de titelles del conte ELS TRES PORQUETS, conte que van treballar durant el primer trimestre, que havien preparat per a ells un grup de vida social d'ESO. D'aquesta manera complementaven el treball fet a les aules. Els nois de Vida Social van preparar la representació fent també els decorats.

D'altra banda, avui dilluns els nenes i nenes d'EI4 Contes, Joguines i L'Estel han assistit a la representació en anglès del conte THE THREE LITTLE PIGS a càrrec de la companyia Blue Mango.
En breu, les famílies de les classe d'EI3 i EI4 podran veure a través del GV de les aules els seus àlbums de fotos corresponents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.