dimarts, 3 de febrer del 2015

FILOSOFIA 3-18

La Filosofia 3-18 és un projecte que ajuda a desenvolupar les habilitats de pensament tot promovent el pensament crític, ètic i lliure. A les classes d'EI4 s'ha reprès aquesta activitat en aquest trimestre.
En aquesta etapa, de tres a sis anys, aquest projecte es basa en uns contes escollits, uns jocs, uns obres d'art determinades i en unes pel·lícules de cinema determinades. Tot plegat, acompanyat de música.
A partir de les propostes i preguntes de la mestra , els nens i nenes van expressant les seves opinions de manera que les seves habilitats de pensament funcionen en xarxa, potenciant al màxim les seves capacitats.
Per desenvolupar bé el projecte hi ha una sèrie de requisits: crear l'ambient adequat, seguir unes pautes ple establertes, seguir unes normes consensuades entre tots i sobretot, acabar la sessió amb una avaluació que cada vegada es pot realitzar de diverses maneres, segons preguntes diferents i expressions diferents.
A la classe Joguines, el personatge motivador de les sessions és una girafa. En aquesta sessió es veu com aquest personatge pren el relleu de la marieta, referent que havien tingut el curs passat.
Imatges de la sessió de la classe Joguines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.