dimecres, 11 de febrer del 2015

UN ALTRE DIA DE BROMES

Alumne de la classe Del Bosc responent el missatge de Carnestoltes
 A totes les classes l'ambient és molt alegre i hi ha molt moviment: preparen les disfresses, assagen la dansa de la festa de comiat d'en Carnestoltes que es farà divendres, representen escenes de l'espai a les sessions de psicomotricitat, descobreixen i contesten els missatges d'en Carnestoltes...
Imatges
I a més a més, per si no n'hi hagués prou, els nens i nenes avui han d'anar a berenar i esperar les famílies o els mestres de Garbí Obert a l'hora de la sortida a una altra classe. Les famílies hauran d'esbrinar on són els nens i nenes i tot plegat segur que serà un embolic.
En Carnestoles fa anar d'un cantó a l'altre nens, nenes i mestres! Com li agrada la gresca!.
Avui, en el nou missatge que ha enviat a les classes, ha respost les endevinalles que quasi tots havien resolt. Però a més, ha explicat una nova aventura i ha llençat nous enigmes que entre tots caldrà resoldre:
Nou missatge d'en Carnestoltes
A més ha enviat noves instruccions. Aquest Carnestoltes no es cansa mai!


Hola nens i nenes!!!
Ara que ja sóc aquí
Mano gresca i alegria
Tothom s’ha de divertir
Matí tarda i migdia!
Alerta a les meves bromes
Que us envio per correu
Les haureu de seguir totes
Tot el que mani fareu.
Demà per sorpresa la Martina anirà a la classe L’Estel a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa l’Aldara anirà a la classe Joguines a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa l’Alexandra anirà a la classe Del Parc a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa l’Ariana  anirà a la classe El Molí  a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa l’Alba anirà a la classe Del Bosc a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa la Bet anirà a la classe Virolets  a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà  per sorpresa la Bet  anirà a la classe Contes  a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà per sorpresa la Laura anirà a la classe Cu-cut a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?
Demà  per sorpresa la Carol anirà a la classe Picarol a explicar un conte i a vosaltres una altra mestra us vindrà a explicar un conte. Qui será?

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.