dimarts, 23 de gener de 2018

CREANT UN ENTORN PER SENTIR-LO COM A PROPI
El temps influeix sens dubte en l’estat d’ànim de totes les persones. Mentre l’estació va avançant, tots els infants perceben colors, olors, gustos, sorolls, matisos que es van fent més contundents.
L’ambient convida a imaginar sensacions diverses i la millor manera de sentir-se identificat i a gust amb l’entorn és vincular-les amb la realitat.
Així és que tots els infants s’han posat a treballar per plasmar les percepcions que es tenen en aquesta època de l’any.
Els més petits, els alumnes d’EI3, de Cu-cut, El Molí i Picarol,  tots junts i sense distinció de classes, han estat elaborant la representació de la neu. Els alumnes de les classes Contes, Joguines i L’Estel amb la dinàmica de treball cooperatiu han elaborat les gotes de pluja. En canvi, els alumnes de Del Parc, Del Bosc i Virolets d’EI5 han realitzat les gotes de pluja ja no tan sols barrejats entre classes sinó també organitzats per colors.
Ara de les teulades pintades rellisquen gotes de pluja i flocs de neu que evoquen un temps fred i estimulant.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.