dimecres, 31 de gener de 2018

ELS RESPONSABLES DE MEDI AMBIENT SEGUEIXEN TREBALLANTEls alumnes d’EI5 encarregats de Medi Ambient han seguit treballant setmana darrere setmana per elaborar les propostes que ells mateixos van pensar. La finalitat és clara: aconseguir la pràctica d’accions més positives per respectar l’entorn.
Un cop decidides les pautes, ells mateixos han anat escrivint-les i representant-les amb dibuixos. Ha arribat l'hora de fer-ne la difusió i aquest és un moment molt important i difícil. Saben que segons la claredat del discurs, la convicció que expressin i l’entusiasme que transmetin,  la proposta es portarà a terme amb més o menys èxit.
A més, encara que els companys siguin més petits i que els coneguin, imposa força haver de parlar davant d’un grup nombrós de nens i de mestres.
A l’hora de berenar, aquests responsables han anat a les classes d’EI5 i han comunicat la necessitat de seguir unes pautes i l’avaluació que faran per comprovar l’eficàcia de les accions. Caldrà seguir tot el procés per comprovar les millores aconseguides pel que fa als hàbits relacionats amb la cura de l’entorn.
La Vida Social permet passar del “jo” al “nosaltres” ja que l’esforç que han fet amb tanta il·lusió revertirà directament en l’entorn, el benefici comú i l’adquisició de bons hàbits per part dels companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.