dimarts, 13 de novembre del 2018

CURSA DE COLORS



Les curses de colors són un esdeveniment  dels més arrelats i tradicionals de l’Escola. Els relleus per colors integren valors personals i socials a través de l’esport.

Pel que fa als alumnes d’EI les tres curses del curs tenen connotacions diferents. En aquesta primera, els infants han estat espectadors de l’acte.

Els alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc d’EI5 han pogut animar els seus companys de Primària del mateix color, contribuint a afavorir l’esforç dels corredors. Però els alumnes de les classes Contes, Joguines i L’Estel, que no formaran part d’un dels tres colors de l’Escola fins al segon trimestre, han hagut d’animar tots els seus companys amb una posició ben neutral, igual que els més petits de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí.

Tot i així, les emocions de tots han estat manifestades i l’acte no ha perdut gens de força. Tots han celebrat el resultat de la cursa, en la qual ha quedat guanyador el color blau, en segon lloc el color verd, seguit del color blanc però tots han vençut per la seva actitud tan positiva.
IMATGES DE LA CURSA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.