dijous, 22 de novembre del 2018

PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA




Avui, dia de Santa Cecília, els infants d’Educació Infantil han participat en un esdeveniment dels més significatius de la setmana: han esdevingut músics, especialistes del seu instrument i han interpretat un concert en comú, digne d’un gran teatre.

Després d’unes setmanes de treball intens tant a l’aula com a la classe de música, s’han preparat per a la interpretació musical de peces de gran qualitat.

Tots junts, ben disposats a l’escenari de l’Àgora i amb actitud solemne ha començat els concert. Els nens i nenes de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí amb el pal de pluja han seguit el ritme de la peça musical “El Carnaval dels Animals”, una suite del compositor Camille Saint-Saëns. Després, els alumnes de les classes Contes, Joguines i L’Estel han acompanyat l’orquestra interpretant "La dansa dels petits cignes" de l'obra “El llac dels cignes” Txaikovski  amb el rascador. Seguidament, els nens i nenes de les classes Del Bosc, Del Parc i Virolets amb el doble instrument, unes maraques amb pessic, els ha tocat participar en la interpretació de la Dansa Russa de “El Trencanous” també de Txaikovski.

Finalment tots, amb els seus instruments de percussió i sota la direcció de la Sra. Anna Ferrer, mestra de música, han arribat al moment més emotiu i intens del concert: la interpretació  de la Marxa Radetzky, opus 228 de Johann Strauss I.

S’ha viscut una tarda deliciosa plena de música i emoció que quedarà per sempre en el record. 
FOTOGRAFIES 
EI3
EI4
EI5
TOTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.