divendres, 30 de novembre del 2018

LA INTERVENCIÓ DELS ALUMNES EN PRÀCTIQUESLes estudiants de magisteri que estan realitzant les pràctiques a l’Escola seran mestres en un futur bastant proper. Compartir amb la mestra el dia a dia de l’aula les ajudarà no només a consolidar els seus aprenentatges sinó a demostrar-se a si mateixes si realment poden esdevenir bones mestres.

Els infants de les classes on un alumne hi fa pràctiques reben el benefici de l’acció d’un estudiant molt motivat, interessat en fer vincle i adquirir experiència, que sovint aporta idees i opinions que de vegades poden ser  una oportunitat de reflexió o millora.

Tenir un altre model a l’aula sempre és enriquidor i positiu pels nens i nenes. Aviat es crea entre infant i estudiant un lligam afectiu que serà motor de motivació d’uns i altres.

En aquestes imatges es veuen algunes estudiants portant a terme una de les activitats que han de fer assessorades i acompanyades per les mestres: una intervenció relacionada amb els interessos i activitat de l’aula. Les tutores, observadores de tot el procés, avaluaran la didàctica, els recursos i les estratègies que han mostrat les estudiants sempre amb intenció constructiva.
Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.