divendres, 22 de gener del 2021

LES AULES A EDUCACIÓ INFANTIL



Enguany, més que mai, les respectives aules de cada una de les classes d’Infantil s’han convertit en l’epicentre de pràcticament tota l’activitat lectiva a l’escola. Tot i que tenim la gran sort de comptar amb uns espais exteriors que fan les rutines dels grups bombolla una mica més lleugeres, les aules segueixen gaudint d’un caràcter viu i estimulant.

L’atmosfera que acompanya les aules d’Infantil és la mateixa per a totes les classes per igual. Totes nou classes d’Infantil gaudeixen de l’espai suficient per transformar les activitats programades en dinàmiques i reptes engrescadors per a tots els alumnes. Els murs són plens de petites obres d’art elaborades pels alumnes. Els finestrals i el contacte amb l’exterior ens conviden a explorar cada racó dels nostres jardins aprofitant al màxim cadascuna de les oportunitats d’aprenentatge que el nostre entorn proper ens ofereix.

A més a més, totes les aules d’infantil gaudeixen d’una pissarra PDI que permet a l’equip estimular la competència digital dels alumnes tot i estar en edats encara primerenques. Malgrat que també s’utilitzen amb relativa normalitat d’altres espais de l’escola, hem considerat destacar, aquest any especialment, la importància d’un espai educatiu motivador, bonic i segur per tots els nens i nenes.

Més enllà de l’espai per si mateix, compartim amb vostès imatges d'alguns dels nostres raconets!


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.