dijous, 21 de gener del 2021

MESURES DE SEGURETAT


La Covid-19 ens ha canviat la manera de relacionar-nos i ens ha entrenat a ser molt constants en els hàbits d'higiene i salut.

Els infants es renten les mans amb molta freqüència i són conscients de la importància que té per tal d’evitar possibles contagis.

L’escola segueix garantint un espai segur amb les mesures pertinents establertes pel Departament de Salut, però alhora minimitza els efectes del distanciament social.

Els jardins de l’Escola tenen més força que mai aquest curs. Els alumnes poden celebrar i exposar segons l’acte que s’esdevingui amb la resta de grups d’Infantil mantenint sempre la distància de seguretat establerta i utilitzant els recursos tecnològics necessaris: micròfon, altaveu...

Es realitzen videoconferències per tal de mantenir el contacte amb la resta d’Etapes de l’Escola, com a estat el cas de Sant Nicolau.

Per altra banda, es continua desinfectant els espais diàriament i tota la comunitat educativa vetlla per al manteniment de l’Escola.

Els nostres alumnes estan vivint una situació excepcional i estan demostrant que són individus d’una comunicat on es propicia els valors essencials per ser un ciutadà del demà: el respecte, la responsabilitat i l’autonomia.

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.