divendres, 20 de gener del 2017

EL METRO. LA INAUGURACIÓ


Els alumnes d'EI5 han estat realitzant un projecte integrat que ha permès crear un producte final molt estimulant i creatiu: EL METRO DE L'ESCOLA.
Les dues línies (una situada al pis d'EI4 i EI5 i l'altra a la planta d'EI3) permeten viatjar fent itineraris diferents i tenen diverses parades totes senyalitzades.
En el procés de realització d'aquest projecte, els nens han après continguts de totes les àrees, matèries i llenguatges i han desenvolupat les seves capacitats i les seves habilitats tot fent servir un ampli ventall de recursos i procediments.
El més important és que han operat de manera cooperativa, interaccionant entre alumnes de diferents edats i de ritmes i models d'aprenentatge, han realitzat processos de metacognició que els ha permès saber què han après i com, s'han autoavaluat i han practicat l'avaluació entre iguals i han sistematitzat els coneixements tot aplicant-los en diferents contextos. Tot plegat ha permès una consolidació dels seus aprenentatges.
Avui tot està preparat per la inauguració. Els nens de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets, satisfets de la seva obra, s'han reunit per fer aquest acte tan important amb un ritual que no ha mancat dels símbols més tradicionals: Propaganda, discurs, cinta inaugural, descoberta, aplaudiments i la televisió!
Les activitats que es derivaran a partir d'aquest producte final són moltes i variades. Els nens han preparat un joc representatiu que portaran a terme amb els companys més petits i fins i tot els nens de Primària ja han anunciat que necessitaran el METRO per fer diversos exercicis, cosa que omple de satisfacció als seus creadors.
Avui doncs. HA QUEDAT INAUGURAT EL METRO DE L'ESCOLA GARBÍ! 
Imatges de GarbíTV
Més imatges
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.