dimecres, 18 de gener del 2017

LA VIDA SOCIAL A EI

La Vida Social és l'eix vertebrador que permet la implicació de tots en la gestió de la dinàmica de l'Escola tot invertint en el procés d'evolució personal, social i intel·lectual de cada alumne.
Els nens i nenes van comprenent que les seves aportacions, la seva tasca, les seves decisions,, no tan sols els enriqueix sinó que fan possible el benestar, la bona organització, el bon resultat, en definitiva, l'èxit de tot el grup.
Amb la interacció de grans i petits davant d'activitats rellevants tots s'adonen del creixement comú.
Tots els aspectes organitzatius propis de la Vida Social impliquen un treball d'emocions, d'autonomia, de relació o aprenentatge que sempre és més ric pel contingut significatiu que porta.
En la imatge es veuen nens d'EI5 fent el recompte de cartonets que han anat guanyant de manera individual o col·lectiva amb accions vinculades a un esforç, ajuda,col·laboració i altres aspectes positius. Els cartonets es dipositen en una urna i quan finalitza el període d'actuació de càrrecs (al voltant de cada dos mesos) se'n fa el recompte i el color que en té més té el privilegi de triar càrrec primer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.