dimecres, 11 de gener del 2017

GRANS I PETITS, GRANS AMB PETITS: TREBALLANT VALORS


L'Anna és una alumna de Batxillerat que està fent el seu treball de recerca sobre l'explotació infantil. Ha fet una tasca amb força rigor, contrastant dades i buscant fonts d'informació autoritzades. En el seu procés de realització, ha creat un conte amb qualitat lingüística i amb alt contingut en valors que també serveix d'ajuda per reflexionar sobre la consideració que els nens tenen d'allò que posseeixen.
Ahir dimarts, l'Anna va explicar el conte als seus companys d'Educació Infantil creant l'interès dels nens i com a conseqüència, provocant preguntes i comentaris que han generat debats a totes les classes.

El conte explicava la història d'una nena que té gran quantitat de joguines a casa seva. Les joguines prenen vida i durant la conversa que es desenvolupa, la nena aprèn a valorar allò que té al seu voltant i al final acaba gaudint més amb petites coses elaborades en família.


És necessari ajudar els nens a valorar allò que tenim i cal aprofitar les situacions quotidianes com a oportunitats. És pedagogia ocasional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.