dimarts, 24 de gener del 2017

MÚSICA


La música ha de formar part de la vida de l'Escola. Influeix en les emocions, els estats d'ànim  i la sensibilitat, ajuda a estructurar el pensament, és una font d'aprenentatge i pot vehicular les relacions entre les persones.
La dinàmica de l'aula requereix la música i els nens conviuen amb ella. És l'eix principal de moltes tradicions, actes i esdeveniments de diversa naturalesa. Activitats complexes i senzilles es desenvolupen amb música per aconseguir l'objectiu amb la seva ajuda.
Juntament amb aquesta presència natural  de la música a les aules, el Sr. Víctor, mestre de l'Escola, fa dues sessions a la setmana per afavorir l'aprenentatge dels aspectes propis del llenguatge musical com ara la cançó, la dansa, el ritme, l'audició i les qualitats dels sons que  són les bases del solfeig.
Les sessions que fa el Sr. Víctor van relacionades directament amb els interessos de l'aula per fer l'activitat del tot significativa. El moviment és clau per viure i percebre la música plenament.
El Sr. Víctor és un referent molt important per tots els nens i mestres que l'estimen, el respecten  i el valoren. Ell és l'ànima de molts esdeveniments i situacions que succeeixen a l'Escola.
Les cançons que el Sr. Víctor treballa a les classes estan penjades al seu blog, al qual s'hi accedeix a través del blog d'Infantil clicant l'enllaç que es troba a un costat de l'entrada de cada dia.
També seguint el següent enllaç.













 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.