divendres, 24 de març del 2017

DIVENDRES... QUARTA CAMA DE LA VELLA QUARESMA



Avui la Vella Quaresma i en Mus han repassat els esdeveniments de la setmana. Han volgut destacar i valorar l'aprenentatge en valors i cultura que els nens han fet aquesta setmana. Ha recordat l'acte que iniciava la setmana en suport als refugiats, el dia mundial de la poesia, les sortides d'EI3 i EI5 i la jornada esportiva. Tot plegat representa una gran font d'aprenentatge en tots els àmbits i aspectes.
I ha comentat que tot plegat li ha agradat i l'ha emocionat tant que volia veure tots els infants fent una senzilla celebració. I quina és la manifestació més propera i tradicional? Fent un àpat a l'aire lliure! 
Per tant la propera sorpresa que la Vella Quaresma  i en Mus han preparat és un BERENAR ESPECIAL que tots els nens d'Educació Infantil faran junts a la terrassa verda dimecres vinent.
I, contenta com estava, avui la Vella Quaresma ha volgut que fos la classe Contes la protagonista. El nen triat per decidir la cama que s'havia de treure ha estat en  Ramon. La seva mestra l'Alba, pensa que la Vella Quaresma l'ha escollit perquè s'ha fet molt gran!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.