divendres, 10 de març del 2017

SEGONA CAMA DE LA VELLA QUARESMA - FINAL DE LA SETMANA DE L'ESPORT A EI



Altra vegada totes les classes s'han reunit per escoltar el nou missatge de la Vella Quaresma, descobrir quin infant ha estat escollit per treure-li la cama i finalment, saber si hi hauria nova sorpresa. Un cop dit el poema, la Vella Quaresma ha dit als nens que sempre s'han de seguir les mateixes normes al jardí, tant si juguen a l'estona d'esbarjo amb les seves mestres com si ho fan amb les famílies a l'hora de sortida.
Ella i el seu gat Mus han fet a tots aquest encàrrec que els nens hauran de fer tot prenent-ne consciència durant la setmana que bé. Ha dit que creu que amb aquesta pràctica i aquest esforç als nens ja els quedarà per sempre l'hàbit d'un bon ús dels jardins.
Finalment, s'ha anunciat la classe que es mereixia treure la cama. Ha estat la classe L'Estel i la nena que ella ha volgut que li estirés la cama ha estat la Marta, que justament  ha triat la cama que du la sabata d'aeròbic. La seva mestra, la Bet, ha dit que la Marta és bona companya i sempre ajuda.



Però no s'ha acabat aquí el missatge! La Vella Quaresma ha seguit amb entusiasme la setmana de l'esport





S'ho ha passat tan bé veient els nens fent exercici que ho ha volgut celebrar i ha demanat a tots que sortissin al jardí a fer un exercici d'aeròbic d'allò més complet i divertit



 
I la sorpresa d'avui se l'han trobar tots en tornar a la classe: UNS CONTES!!! A la Vella Quaresma també li agrada saber històries i llegir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.