dimecres, 15 de març del 2017

TALLERS OBERTS DE CIÈNCIA




Durant aquesta setmana l'etapa d'Educació Infantil proposa una d'aquestes activitats de participació activa de les famílies a l'Escola.
Les tardes de dimarts, dimecres i dijous  es podrà veure una mostra d'alguns dels tallers de ciència que els infants realitzen a l'Escola de la mà de les seves mestres i dels "professors" de ciència, els quals condueixen i avaluen habitualment l'activitat (sempre sota el suport i assessorament del departament de ciència de l'Escola). Els "professors de ciència" són alumnes de Secundària que interaccionen amb els nens d'EI en el marc de les activitats d'aprenentatge - servei de la Vida Social.
L'activitat s'inicia amb una breu descripció de l'organització i dinàmica general i habitual dels tallers, segueix amb l'explicació per part dels "professors de ciència"del mètode científic que s'aplica durant l'activitat i finalment s'inicia la part més pràctica. Aquest any  es reproduiran alguns dels tallers de ciència que els infants han portat a terme aquest curs. Distribuïts en l'espai del menjador hi haurà una mostra d'aquests tallers i les famílies podran passar per tots ells i podran disposar de la informació dels "professors" que col·laboraran amb les explicacions pertinents.
Ahir dimarts van poder assistir als tallers oberts els alumnes i les famílies de les classes Cu-cut, Contes i Del Parc. Avui dimecres serà el torn de Picarol, L'Estel i Virolets i finalment dijous s'organitzarà l'activitat per El Molí, Joguines i Del Bosc.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.