dilluns, 20 de març del 2017

SOLEMNE I EMOTIU ACTE EN SUPORT ALS REFUGIATS


Més imatges
Avui s'ha realitzat l'acte que recull i  tot el treball que l'Escola ha portat a terme per donar a conèixer, conscienciar i sensibilitzar alumnes i mestres sobre la realitat que viuen els refugiats sirians.
Com no podia ser d'una altra manera. l'Escola s'implica en la situació i actua de manera efectiva i empàtica.
Fa dies, vam realitzar una trobada d'alumnes de nens i nenes d'Educació Infantil on en Marcel, un alumne de la classe L'Estel d'EI4 ens va explicar la seva vivència ja que havia assistit a la manifestació reivindicativa en relació a la situació dels refugiats (veure VOLEM ACOLLIR, Blog 2-2-17).  En aquest acte, els alumnes d'Educació Infantil van proposar una solució solidària: acollir els nens que es troben en aquesta situació a l'Escola. La conclusió es va recollir però el treball va seguir a totes les classes per tal d'aprofundir en la realitat.
De la mateixa manera, totes les altres etapes van fer el mateix treball en paral·lel i avui en el solemne acte que s'ha fet al camp d'esports, s'ha compartit tota la sensibilitat.
L'acte ha ajudat a prendre compromís cap al patiment dels altres. Ha començat amb la interpretació de la cançó COM PLORA EL MAR de Joan Dausà acompanyada amb la mostra de dansa que ha fet la Marta Rodríguez, una alumna de la Classe Del Xiprer de 4t. de Primària. Seguidament s'ha fet la lectura del manifest i per tancar l'acte, el Sr. Carmona ens ha adreçat unes paraules expressant la seva emoció i el seu orgull. La cançó CADA NIT POT SORTIR EL SOL d'en Jaume Sisa, que tots han cantat seguint la versió de la Dàmaris Gelabert ha impregnat d'esperança els pensaments de tots.
En les imatges es veuen els nens d'Educació Infantil: Arnau Pons, Mia Torras i Guim Parés d'EI3, l'Èric Molina, l'Anna Recasens, Abril Guillem, Arlet Miravet, Marcel Ferrons i Mar Pérez d'EI4  i en Pablo Rubio, Luca Cabeza. Germán Vázquez, Anna Hurtado, Marc Sambola i Valeria León d'EI5 que han representat l'etapa alçant les lletres que completen el missatge que ens arriba a través del  manifest: EL MÓN ÉS DE TOTHOM.
Els alumnes més petits van veient que per ser una persona solidària  calen compromisos i accions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.