Aquesta és la setmana de Sant Ponç. Herbes aromàtiques, mels, confitures, melmelades i fruita confitada són els elements naturals característics. La zona mediterrània és rica en herbes silvestres i la nostra cultura les ha adquirit i arrelat. Apareixen a la cuina, a la farmaciola i a l'armari per fer olor. A l'Escola també hi tenen presència per estimular els sentits i conèixer les tradicions i les arrels culturals.
Durant uns dies a l'Educació Infantil es fa una exposició d'herbes aromàtiques acompanyades de confitures i melmelades, productes principals en les fires de Sant Ponç que es realitzen a diferents indrets de Catalunya.
Avui dimarts, alumnes i mestres podran gaudir d'un berenar ben especial per celebrar Sant Ponç: torrades amb mel, melmelades i confitures.
PER SANT PONÇ HERBES FINES
TROBAREM A LA FIRA,
PER SANT PONÇ BONS CARAMELS
D'EUCALIPTUS I DE MEL.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.